Sea Doo Spark TRIXX – nový způsob zábavy

Společnost BRP je na trhu již více jak 50 let a každým rokem dokazuje, že je co zdokonalovat. Pokud se rok 2018 nese v duchu komfortního svezení a off roadových výletů, tak v roce 2017 šlo výhradně o zábavu a triky, proto se na scéně objevil vodní skútr Sea Doo Spark TRIXX.

Vodní skútr Sea Doo Spark TRIXX

Vodní skútr Sea Doo Spark TRIXX přináší do světa rychlé jízdy po vodních hladinách skvělý adrenalinový zážitek a zábavu. Tento vodní skútr byl sestaven výhradně pro fanoušky freestylového pohybu. Za pomoci speciálního vyvážení, akcelerace motoru a nášlapných míst lze provádět až neuvěřitelné triky. Modelová řada Sea Doo se tímto vodním skútrem proslavila i v těch zemích, kde o značce ještě nikdo neslyšel.

Vodní skútr Sea Doo Spark TRIXX

Vodní skútr Sea Doo Spark TRIXX se skvěle ovládá, takže není třeba žádných treninkových kurzů. Ve své podstatě se po několika minutách intuitivně naučíte provádět sérii různorodých skoků a triků.  Kromě toho u tohoto modelu nalezneme zcela poprvé funkci trim, což umožňuje manuální nastavení sklonu trysky. Nastavte si vodní skútr TRIXX tak, že s ním vypálíte z místa přímo nad vodní hladinu. Dokonce se zde objevily i nové sportovní řidítka pro stabilnější úchop. Zeptejte se u nás, zda je právě tento model ještě volný.

 

 

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *