Sea Doo v rámci dobrovolné akce Čisté moře

Společnost Sea doo si uvědomuje problematiku každodenního znečišťování moře i vlivem pravidelných plaveb ve všech koutech zemí. Právě z těchto důvodů se rozhodla vyrazit do boje v oblíbené turistické destinaci na Floridě v Miami a Petrohradu.

Není to o tom, jak jezdit na skútru, ale jak se chovat k přírodě

Příroda nám poskytla podmínky k ukojení svých potřeb, ke kterým využíváme vodní plochy. Vodní skútry nejsou hlavním znečistitelem moří a vodních toků, ale svou troškou také přispívají. Kromě toho nalezneme i celou řadu lidí, co se v přírodě chovají neukázněně a odhazují odpadky i za jízdy z lodí. Společnost Sea doo nabídla pytle a ochranné pomůcky zdarma všem dobrovolníkům, co se chtějí podílet na vyčištění svých pláží. Pro tentokrát se rozhodla pro oblast Miami. Podívejte se na video, jakým způsobem akce Čisté moře probíhala.

Dobrovolníci se našli

Je vidět, že lidem není stav jejich pláží lhostejný a našlo se celkem 30 zájemců, co se do úklidu pustilo. Společnost Sea Doo se stává v oblasti jízdy na skútru fenoménem a dnes již je známá po celém světě.

Půjčovna skútrů Sea Doo

Vyzkoušejte skútry Sea Doo z naší půjčovny skútrů a obohaťte si tuto sezónu o další skvělé zážitky. Na našich webovkách naleznete veškeré potřebné informace k zápůjčce i kontakty.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *