Vodní skútr Sea Doo – poprvé před 50 lety

Vodní skútry Sea Doo jsou mezi námi již 50 let. Je tomu přesně půl století, kdy se na trhu objevilo úplně první plavidlo a ihned odstartovalo obrovský zájem ze strany koncového zákazníka.V roce 1968 se na vodní hladině zjevilo úplně první sériově vyrobený vodní skútr Sea Doo. Po několika letech fungování této značky neexistovala jediná kvalitní půjčovna vodních skútrů, která by toto plavidlo nezařadila do své nabídky. První sériově vyráběný model měl přes dva miliony prodejů.

Jak vodní skútr Sea Doo vypadal

Vodní skútr Sea Doo byl představen jako dvousedadlové plavidlo popoháněné vzduchem s motorovou výbavou Rotax 320 ccm. Tento první model byl vyzkoušen samotnými představiteli společnosti na trase mezi Montrealem a New Yorkem. Šlo tak o zátěžový výlet ve vzdálenosti 430 km po řece Hudson okolo jezera Champlain. Již ve své počáteční době vzniku se jednalo o převratné plavidlo a vodní skútry Sea Doo se tak okamžitě vyryly do podvědomí široké veřejnosti. Každou novou generací se plavidlo představovalo v tom nejlepším světle.

Půjčovna vodních skútrů

Naše půjčovna vodních skútrů nedaleko Českých Budějovic se na nejlepší modely současnosti zaměřuje a poskytuje rychlou výpomoc při hledání plavidla za rozumnou cenu. Garantujeme vždy perfektní stav a skvělé zážitky na vaší dovolené.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *