Nová platforma vodních skútrů Sea Doo 2018

Vodní skútry Sea Doo jsou známé po celém světě svým osobitým přístupem k technologickým inovacím. každý rok se pořádají v několika místech planety předváděcí akce, kde si lze osahat nové technologie ještě před uvedením na trh. Rok 2018 se nese v duchu pohodlí, of road cestování a bezpečnosti. Co tedy nová platforma ve skutečnosti nabízí a na co se technici zaměřili?

Nová platforma vodních skútrů Sea Doo je plná komfortních zón

Nové vodní skútry značky Sea Doo se zaměřují na poskytnutí většího počtu komfortních zón, které by měli otevřít cestu k delším výjezdům. Právě z těchto důvodů se zde objevují užitečné odkládací boxy na předměty, bez nichž se nedá při delším cestování obejít. Nový koncept sází na transformaci třímístné konfigurace ve volný prostor, kde si dva lidé sednou pohodlně proti sobě a užít si ničím nerušené chvilky při občerstvení nebo kochání se přírodou. Zvětšení úložných prostor je tak zcela logickým krokem. Kromě toho se na větší plochou záď mnohem lépe nastupuje a celkově se zvyšuje stabilita vodního skútru.

Vodní skútry Sea Doo – kde se platforma objevuje?

Nová platforma se objevuje na vodních skútrech Sea Doo modelové řady RXT, RXT-X, Wake Pro nebo GTX Limited. Kromě výše uvedených komfortních ploch se lze těšit i z továrně nastaveného audiosystému s Bluetooth.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *